Cherry Graphics | Minden ami grafika
Rendelj!

Üdvözletem!

Mivel az oldal teljesen áttért a grafikai témára úgy gondoltam, hogy illő lenne ilyen modult is létrehozni ^^ Nagyon sokan megszűntették mostanság a dizi készítést és másutt meg kreditbe kerül. Nem mondom, hogy az dolgozok a legjobban és arra sem kényszerítek senkit, hogy rendeljen. Ha tetszik ,amit készítek akkor  viszont nyugodtan megteheted, mert 100%, hogy lelkiismeretesen csinálom a rendelést és a számodra legmegfelelőbb munkát készítem el.

A diziket ingyenesen készítem, ha nagy kódolást is kérsz hozzá, azért viszont kreditet számolok fel! Ez bonyolultságtól és időtől függően 5-10 kredit között mozog. Magán a dizin meg fel lesz tüntetve az oldalam címe, azt kérem nem eltávolítani!

A rendeléseket igyekszek max. 3 hét alatt elkészíteni, de szeretnék minél előbb végezni vele, ahogy majd időm engedi.

Bármit elkészítek, amit csak szeretnél, és akár bármilyen témában (természetesen ez a megrendeléstől függ, mert főleg animés témában dolgozok!)

Háttérképet nem vállalok mert nem érzem magam elég ügyesnek hozzá. De ha ez megváltozik természetesen lehet majd azt is rendelni ^^ De ezen kívül készítek design-t, fórumszetteket, Facebook fejléceket stb.

Amit minden féleképpen adj meg a rendelésnél:

Név:
Oldal:  opcionális 
Mail/Skype-név: a konzultáció miatt ^^
Kép: ez választott, ha nem küldesz én választok.
Színek:
Méret:
Mit kérsz a csomagban?:

Kódolást szeretnél-e?: -ez kredites; ha szeretnél írd meg, mit képzeltél el az oldaladnak-

FONTOS: Amennyiben nem töltöd fel a kért munkát 1 hónapon belül (a határidő a design elküldésétől számítódik) abban az esetben az oldalon válnak szabadon elérhetővé. Ha nem érsz rá feltölteni vagy bármi, akkor kérlek azt jelezd felém, és megbeszéljük a részleteket!

 

A munkákat, miután elkészültek ide is felrakom az oldalra. Természetesn csak egy pillanatképet róla mert az a tiéd, te kérted és nem többszörhasználatos xD

És akkor:

 

Rendelek :)

 

Elkészült dizik

 

 
2013.09.01.

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu